یک متخصص داخلی گفت: در افراد لاغر رژیم غذایی نامناسب، نخوردن میوه و سبزی نیز ایجاد کبد چرب می‌کند.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایرنا، دکتر مسیح الله شاکری افزود: عمده علل ایجاد کبد چرب در سال‌های اخیر در ایران و دنیا، اضافه وزن و چاقی به دلیل تغذیه نامناسب بوده است و  زیاده‌روی در مصرف قندهای ساده همچون کیک، شکلات، انواع نوشابه، شیرینی، دسر، نبات و آبنبات،روغن ،لبنیات پرچرب و مصرف الکل از عوامل اثر گذار در ابتلا به کبد چرب است.

 

وی بیان کرد: بهبود کبدچرب با اصلاح وزن، ورزش و همزمان داشتن یک رژیم غذایی میسر می شود.

 

شاکری گفت: برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باید وزن خود را در حد طبیعی نگه داشت مصرف قندها و چربی ها هم باید متعادل باشد.

 

به گفته  این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم استان فارس، مصرف به اندازه میوه و سبزی، استفاده از لبنیات کم چرب و  گنجاندن ورزش در برنامه روزانه در پیشگیری از کبد چرب بسیار موثر و مهم است.

 

وی ادامه داد: بهتر است گوشت مصرفی گوشت سفید باشد و گوشت قرمز از نوع کم چرب مانند گوشت شترمرغ و بوقلمون استفاده شود.


فرانیوز کبد ,گوشت ,  ,مصرف ,ابتلا ,وزن ,کبد چرب ,ابتلا به ,به کبد ,ایجاد کبد ,میوه ومنبع

۵ میوه تابستانی که بدنتان را پاکسازی می‌کند

گوگل، فیس بوک، اپل و آمازون به کنگره آمریکا می روند

کوالکام از تراشه 215 برای اسمارت‌فون‌های رده پایین رونمایی کرد

بازار اجاره مسکن چگونه تعدیل می شود؟

چالش های «رونق تولید» در حوزه فناوری اطلاعات اعلام شد

علت آلودگی هوای تهران

به این دلایل سلامتی تا آنجا که می‌توانید هوایی سفر نروید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

هیات فوتبال شهرستان بیجار هر چی که بخوای سمپاشی سوسک موریانه در اصفهان تهران آلتون سیستم Lisaxuxlop007 paikka باربری میرداماد اجناس فوق العاده emohtava جی جی سیستم my life